Strani

28. feb. 2011

WHERE THERE'S SMOKE




Do otvoritve VV manjka le še kak dan, a že priprave nanj so bile več kot zanimive. Nina in Eva vedno pripravita pravi šov in interno modno revijo, in ob splošnem krohotanju nam uspe skombinirati skoraj vsak kos oblačila, pa naj bo še tako poseben. V skladišču Gvanta se najde resnično vse in z novo pošiljko bo na voljo skoraj 1000(!) kosov, med njimi tanki puloverji v barvah sladoleda, plisirana krila(letos bom a Chloe girl), številne bleščičaste eighties majčke, srajčke s tako zelo modnimi pikami, moške srajce v vseh možnih enobarvnih odtenkih, nekaj luštnih oblekic, pustni kostumi, obleke, ki se jih lahko uvrsti le med pustne kostume in nekaj tako zelo bizarnih kosov, da bodo zagotovo na ogled (don't even get me started...). Eva si je že prisvojila usnjeno mini krilo, Nina je navlekla nase nekaj oblek, za katere že ve, kako jih bo prikrojila in jaz sem si izbrala bež plisirano krilo(to krasno potrjuje Ninino razlago naših popolnoma različnih modnih karakterjev). Luštno bo.
Naslednji stik s preteklostjo se je zgodil v obliki manjše nesreče, ki se je še dobro končala(v zvezi z ognjem), tako, da se je ob čiščenju in vnosu nove energije moralo prezračiti omare. Postopek še ni končan, a vintage je bil vseeno prisoten-v obliki prababičine torbice, ki je sicer preveč vintage, da bi bila uporabna, a je ob moji romantični navezanosti na preteklost pomenila nekaj posebnega, z vso malo vsebino vred.
In potem je bila še obletnica srednje šole. Nekateri so se poročili, drugi imajo otroke, nekateri so že pri doktoratu in vendar-sploh se nismo tako zelo spremenili. Sicer je malo nejasno, ali nekdo ob "ti se pa sploh nisi spremenil(a)" stavku misli na kompliment ali ne, no, kakorkoli, jaz vzamem kot kompliment (spremenilo se je zagotovo to, da smo vljudno in mirno pojedli zelo dobro večerjo in na koncu nihče ni ležal pod mizo. Mogoče pa to pomeni, da smo odrasli:)
Ci e' voluto il talento, per riuscire ad invecchiare, senza diventare adulti*.

* Potrebuješ talent za to, da se postaraš brez, da bi odrasel(La canzone dei vecchi amanti).

Ni komentarjev: