Strani

15. feb. 2011

FREE FALLIN'

Trenutno ne pišem(najbrž ste opazili:). Tudi analiziram ne. Ker sem mirna, osredotočena, niti pesimistka niti optimistka, enostavno plujem, če se lahko tako izrazim. Saj ne rečem, vedno je nekaj. Obisk, ki se ga nisi več nadejal, pa te pozitivno preseneti, novica, ki te užalosti, načrti, ki te navdušijo; a hkrati so stvari mirne in verjemite mi, nič se mi jih ne mudi pretresti, ker mi trenutno taka klima ustreza. Navdih bo prišel, ko ga bom najmanj pričakovala, do takrat pa bom mirno srkala kavo in poslušala Mayerja ali že stokrat preposlušano La canzone dei vecchi amanti(v italijanščini in francosčini). Živim za trenutek, čeprav sem še pred enim mesecem upala na stotine sprememb. In so, povsod naokoli, le v meni ne, zaenkrat. Ampak sem se pomirila s tem, ker mi oseka ustreza. Počasi počasi se bom prebudila v pomlad, kot vreme, dva koraka naprej, enega nazaj.

p.s. do takrat pokukajte na TOLE spletno stran, čeprav je zaenkrat še nedonošenček:)

5 komentarjev:

Eva Gratia Plena pravi ...

<3 in martini

Anita Puksic pravi ...

Oh, kak je lepo prebrat takšen post!

Zelo mi je všeč izgled nedonošenčka (:

Mir in ljubezen!

L I D A pravi ...

:) hvala!

Anonimni pravi ...

Pogrešala sem tvoje poste, potem pa me jih je naenkrat pričakalo kar nekaj. Upam, da si dobro, in držim pesti, da se vidimo na VV.

L I D A pravi ...

eva(dressful)-O hvala:)) ja trenutno sem malček nezanesljiva, ampak se stanje popravlja in se zagotovo vidimo na VV, se že veselim ;)