Strani

9. maj 2010

PLEASURES


Pri kozmetiki sem vedno mnenja- manj je več, ne maram napol praznih stekleničk desetih šamponov in treh posušenih maskar v kozmetični torbici. Načeloma mi najbolj poceni stvari ne ustrezajo, vendar tudi ne pretiravam-kot pravim, raje en izdelek kak evro dražji, pa ga porabim do konca(in priznam, da sem imela obdobje, ko sem raje porabila vse vzorčke, kot, da bi si kupila izdelke, ki mi niso ustrezali). In skozi vsa ta leta kupovanja in preizkušanja vam predstavljam osebne zmagovalce-mogoče komu pride prav kakšen namig.

a) LAZZARO/ LUSH; šampon, ki krasno diši in da čudovit občutek svežine, zelo lepo se spere
b) MANDLJEVO OLJE ZA TUŠIRANJE/ L'OCCITANE; najbrž ni brez razloga njihov najbolje prodajani izdelek
c) INATTENDU/ CHANEL; lak za nohte, tak odtenek sem dolgo iskala, love it!!!
d) MICCELAR TONER(rose, neroli, cassis), EXTRAORDINARY DAY CREAM(grenade, mangue, ximenia)/ MELVITA; moja koža bi bila čisto fajn, če ne bi imela zelo nadležne razvade-preveč se dotikam obraza. S temi izdelki se mi koža hitro pomiri, krema pa je popolna tudi kot podlaga za ličenje.
e) ARGANOVO OLJE ZA TELO V SPREJU/ GALENIC; za suho kožo, hitro se vpije, priporočam tudi Melvitino(odkar si z njim mažem nohte, se manj cepijo)
f) ELLE/ YSL; eau de parfume, zaenkrat najljubši(na drugem mestu pa je Gucci by Gucci)

4 komentarji:

Bebedores do Gondufo pravi ...

Very Good.

Nina Stajner pravi ...

najbolj mi je všeč ogledalce, ki je pod kozmetiko! ok, pa seveda tudi vse kar je na njem :)

Anita Puksic pravi ...

Jap, res lepo ogledalce. Kar voham, kako vse te zadeve dišijo (: Všeč mi je, da ti je všeč takšna bolj naravna kozmetika. In lepo si tole fotko spravla skupaj, postavitev na ogledalce pa to (: Super!

Mir in ljubezen!

L I D A pravi ...

Ogledalce je darilo od mojega super brata-enkrat sem ga zagledala v eni od ljubljanskih starinarnic. Res najlepše darilo ever.)