Strani

20. jan. 2010

Denim on denim (Jeans part 2)

jeans Sinequanone, vintage shirt, vintage belt, Bata shoes

Včasih je potrebno iti tudi nekoliko izven običajne rutine (oblačenja, kuhanja, razmišljanja...). Če bi mi kdo rekel, da bom kdaj oblekla karkoli podobnega, bi se smejala, zdaj pa sem zadovoljna, da s pomočjo blogov, revij, ljudi, včasih poskusim tudi kaj novega. In tale srajca je takoooo udobna(čevlji malo manj:)).

p.s. Glede na trenutno življenjsko situacijo bi najraje pisala o čustvih in priznam, malo tudi zato, ker pač ne znam napisati cele A4 strani o jeans srajci. Vendar se bojim, da bi nehote zašla v preveč patetične vode. Že tako in tako se mi zdi, da uporabljam preveč tega ...(pikic namreč). In še malo, pa se zna zgoditi, da bom pisala kot Barbara Cartland (ja, nekoč sem prebrala enega od njenih 500-tih romanov). Zato se bom raje še naprej utapljala v poeziji in objavila kakšen verz A. S. Puškina, on je že vedel, kako izliti dušo na papir.
And if there are any english readers out there, I'm sorry, it takes me a while to write a note in my own language, let along write something interesting in english(or simply translate it). But it's definitely something that I will try to change.

p.p.s. Thanks Eva May!

2 komentarja:

Nina Stajner pravi ...

goooo Lida!

Unknown pravi ...

ooo kjut :) Tudi jaz sem našla podobno srajco v mamični omari in jo nameravam v kratkem času oblečt.

PS: danes sem 'odkrila' tvoj blog, pohvale :)
check out mine: http://keepdoingyourownthing.blogspot.com/