Strani

12. sep. 2011

MIMOGREDE

Ne pišem, ker bi se najraje samo pritoževala. Že pol leta sem dokaj pridna in disciplinirana, s septembrom pa bi najraje spremenila vse; garderobo, pričesko, državo. Veselim se vsake spremembe, ker se nekje na pol leta vse obrne, postanem nemirna, občutek imam, da bi morala narediti tisoč stvari, dnevi pa kar bežijo. In potem sem navzven mirna, v sebi pa čemerna, hrepenim, pa ne vem po čem. Zato sem danes brez pritiska naredila vse stvari, za katere po navadi ni časa ne volje; šla sem teč, brezciljno sem brskala po internetu, pospravila en kupček oblek in načečkala seznam stvari, ki jih nujno potrebujem ob koncu poletja, ki ga v resnici skoraj ni bilo. Ne vem, če bom v naslednjih dneh bolj pridna in bom začela spet objavljati. Tako malo stvari me zares navduši v zadnjem času in ta manjko življenske energije in radovednosti me spravlja v skrb. Nič ni narobe, hkrati pa ni nič tako, kot bi moralo biti. In potem stisnem zobe in si mislim, se bo že obrnilo(na boljše, itak). Šla bom v posteljo prej, kot ponavadi, in razmišljala bom jutri.

mimogrede: zgornja fotografija mi je všeč zato, ker sem na njej tako zelo srečna in mirna in že dolgo ni komu uspelo tega tako zelo dobro ovekovečiti.

6 komentarjev:

čudna pravi ...

točno vem o čem govoriš! jaz se s tem soočam vsako pomlad in jesen in tale tvoj post me je spomnil na vse te simptome, ki jih že imam pa se jih še niti dobro nisem začela zavedat. change is good ;) in tale tvoja fotka je res lepa!

beba pravi ...

Lepa lepa fotka!

Jaz mam to, da moram naredit tisoč stvari, dnevi pa kar bežijo, skozi celo leto, hah.

Ko ti manjka življenske energije, pomaga, da se prisiliš k preprostemu skakanju. Al k noremu skakanju pred ogledalom in pokanju frisov. Po možnosti brez oblačil, ker je potem vse skupaj še bolj smešno, haha. Vem ja, keri nasvet, ampak deluje!

Za več radovednosti pa na široko odpri oči in si nadeni rahli nasmešek in glej naokoli, kot da vse prvič vidiš in se samo čudi.

Pa vso srečo! (:

L I D A pravi ...

Hvala za vaše komentarje punce...kar bolj dobre volje sem:)
pozdravček

drsalka™, the raver pravi ...

no, jaz ti kot prvo cestitam za discipliniranost do jeseni in ce ti kaj pomaga tudi mene to tare...a je mozno da ima to kaj veze z "življenjskim obdobjem"?
sprememba "necesa nevemcesa" se zdi prepotrebna

wishin u all the best :*

drsalka™, the raver pravi ...

aja fotka je awsome indeed! kako sem to lahko pozabla napisat...!?

L I D A pravi ...

@drsalka:hvala za lepe želje:)