Strani

30. okt. 2010

LIFE FROM ONE WEEK


foto 1/2
Čeprav sem v zaostanku, moram omeniti Orgijo stila v UV črnini, dogodek prejšnjega tedna, ki se je zgodil v klubu K4 v Ljubljani. Ne samo, da je bil šov zanimiv, že cel dan sem bil polna pričakovanja, ker sem se po doooolgem času veselila vrnitve v svet mladih, življenja polnih posameznikov(ki radi pijejo, plešejo in se modno udejstvujejo) in tega, da lahko slečem trenirko in si nadenem novo verižico(s pripadajočim outfitom, da ne bo pomote, ne samo verižico!), ki sem jo nekje staknila za celih 5 evrov(in potem dobila ogromno komplimentov). Pač eden tistih večerov, ko greš najprej na en žur(in spoznaš samo zanimive in zelo prešerne študente) potem na drugi, in prideš ob 5h domov. In življenje je lepo. Ker sem sebična, sem hotela omeniti predvsem, kako sem se imela jaz, več o samem dogodku, s precej boljšimi fotkami za spremstvo pa kliknite SEM.

foto 3/5/6
Po dogodku sem skočila na faks na korekture za diplomo(v nastajanju že dalj časa) in nazaj v svoje trenirkasto življenje. Ki se vrti od: priprav na pisanje diplome(urejanje delovnega prostora, štimanje programov na računalniku, kave s prijateljico), kave s še eno prijateljico, dekoriranje nove spalnice in čisto preveč razmišljanja o stvareh, ki se nikoli ne spremenijo in ti vzamejo ogromno energije. Kakorkoli, povejte mi, če ni jakna s slike 5 nekaj najbolj fantastičnega, kar ste kdaj videli. Usnje, rese in ovčka za podlogo; iz mamine omare. But there is a catch- v njej-ker mi je prevelika in ima podložena ramena- izgledam kot igralec rugbyja. Damn! Se pa zato raje sprehajam s torbico Grošelj, ki mi jo je velikodušno odstopila bratova punca(thank you!).

foto 4/7
Vikend sem preživela v Bosni pri sorodnikih. Neverjetno, ampak že dolgo se nisem tako sprostila; ne vem, kakšne so vaše izkušnje z izleti v bivše YU države...Predvsem je lepo videti ljudi, ki jih nisi videl že dolgo, potem je seveda ogromno kave in obiskov, hrane, in smeha(družina po očetovi strani ima neverjeten smisel za humor). In kakršni koli stereotipi že obstajajo, mene tam nihče ni vprašal kdaj se mislim poročiti. Zadnja fotografija je iz očetove rojstne hiše, preko 100 let stare čudovite mini bajtice, kjer zdaj prebiva njegova zabavna sestrična. Včasih najdeš mir tam, kjer ga najmanj pričakuješ. In prineseš domov zelo trendy stvar-maculato copate, edino stvar s takim potiskom, ki si jo drznem nositi. Kot je Eva* nekoč napisala: "Leopard print is benign in small doses."

*Eva iz Eva Internazionale, zdaj Dressful

4 komentarji:

drsalka™, the raver pravi ...

oh my freaking god how lucky u r!!! resice so neki v kar sm js od nekdaj zalublena > najbolj sm opazla to jakno itak :D ironicno sem pa mislla da je torbica guess doklr nism prebrala in se parkrat klofnla po glavi xD lol :)))

Andrea pravi ...

Krasna torbica <3

Anonimni pravi ...

You quoted me
*TEAR* :')

O čem pišeš diplomo?

L I D A pravi ...

nena-sej mogoče res na hitro spomne malo na guess:)
andrea-lepa, pa še na sto stvari paše in ravno prave velikosti:)
eva- :)), delam projekt prenove ene stare kraške hiše(samo en del poslopja, se bom pa osredotočila na interier, ker mi to bolj leži)