Strani

22. jun. 2010

BLUE STRIPES

Težko je govoriti o mornarskem trendu, je tako zelo tipično-poletni, hkrati pa je prav zato vedno in. Nekaj idej, na katere sem naletela v stari reviji Marie Claire UK(saj pravim, da so črte vedno in), zelo simple in všečne kombinacije, da pa ni vedno enaka barvna lestvica(rdeča, bela, plava:)) se v spodnjih stajlingih najde tudi rumena. Obvezna so še klasična črna sončna očala in valoviti spuščeni lasje-take lahko greste kamorkoli.
P.s. In prav zato, ker boste te kose nosile več sezon, si privoščite kaj dražjega, kar ne bo zbledelo/razpadlo po dveh pranjih. 

marie claire uk (se opravičujem za slabško kvaliteto scanov)

7. jun. 2010

AFTER THE WEEKEND


Ah, pretekli vikend je bil pravi blagoslov! Pri vseh malih in velikih življenskih težavah so štirje dnevi ukvarjanja z oblekami s preteklostjo, modno ozaveščenimi mladimi(ki v Ljubljani SO), navdušenimi nad dogodkom, sveže prečiščeno garderobo in vse to v družbi super-krasnimi-zabavnimi-inteligentnimi prijateljicami, pravi balzam za dušo. It doesn't get any better than that.

In čeprav sta se moji kolegici že zahvalili vsem, ki so pri temu sodelovali, naj še jaz dodam en velik HVALA vsem, ki ste kakorkoli prispevali k čudovitemu vzdušju(Tinki in Mateji, Mitju, Tjaši, Anžetu, Ani, pa seveda Nini in Evi, pa vsem obiskovalcem....).
Please read other posts about this event in english and see more photos HERE and HERE.
Kar se pa tiče ponovitev, boste seveda obveščeni:)!

Eva, Nina, Lida
1st and 2nd photo by Anže Vrabl