Strani

19. okt. 2009

Jewels






I want every single piece.

marie clarie italia /settembre 2009

Modna!



Najdete me v zadnji
, novembrski številki Modne, za kar sem hvaležna Manci, ki me je kontaktirala in mi ponudila sodelovanje. Bloganje je zame kot pisanje v beležnico-kratke oznake in opisi stvari, ki me vsakodnevno navdušujejo, da pa je to všeč še nekomu drugemu, pa je lep kompliment in spodbuda za naprej!

9. okt. 2009

A romantic warrior


If you want to buy a piece of jewelery, invest into something like this. I was never a big fan of big neklaces, but I think I changed my mind. Actually, I think I'm in love- the simpliest little black dress would look great styled with this treasure!


from style.it; Miu Miu

SIMPLICITY





Favourite shoes, vintage shirt and an old pair of jeans. Sometimes, when I can't find anything in the closet that would suit my mood, the answer is: simple. Think black, white, grey, jeans, a nice piece of jewellery, simple hair and no make-up. And don't forget your favourite perfume. I just bought one and I'm obsessed with it:)

wearing: guess shoes, vintage black shirt and amisu jeans

5. okt. 2009

What should an architect wear



arhitektura+moda=gucci s'10

Čeprav se stereotipno arhitekti oblačijo v črno, si jaz boljših kosov v omari ljubiteljice mode in arhitekture skoraj ne morem predstavljati. Gucci, ki je zamenjal smer in je iz romantičnih/folk/disco (se pravi nostalgično obarvanih kolekcij) prešel v bolj modernistične vode, me je (čeprav ljubiteljico vseh prejšnjih kolekcij in romantike) popolnoma navdušil. Zakaj? Ker ohranja barvno lestvico, ki se samodejno pojavlja vedno znova v moji omari, ker je vedno nekoliko edgy, ker deluje sveže in samozavestno. J'adore!

4. okt. 2009

FALL




wearing: r.derhy coat , celyn b.-elisabetta franchi shirt, sinequanone jeans, bag from the market in florence

Poletja je nepreklicno konec, kar se ponavadi dobro pozna na mojem razpoloženju...Zato sem zadnje dni nekoliko trmasto naravnana-izogibam se vsemu, kar bi povzročilo stanje podobno žalosti/melanholiji; šla sem k frizerju, privoščila sem si savno, krasen roman o ljubezni in italijanski kuhinji in zelo zabaven photo shooting z mojo mamo v vlogi fotografinje (zabaven zato, ker nisem najbolj nadarjena za poziranje-America's next top model name pač nima pravega učinka).
Vse to očitno deluje-v posteljo bom šla sicer sama, vendar zelo pozitivno naravnana:) Have a great week!