Strani

13. sep. 2009

MAISON MOSCHINO



Ko bom naslednjič v Milanu, bom spala v tem hotelu. Načeloma so zame potovanja avanture in je nastanitev drugotnega pomena, če bo pa le mogoče, bom v italijanski modni prestolnici spala v eni od oseminpetdesetih sob ali celo (nikoli se ne ve) v enem od sedmih apartmajev hotela Maison Moschino. Omembe hotela sem zasledila na številnih blogih, odprl naj bi se v letošnjem letu.
In čeprav bo zunanjost hotela ostala zvesta svojim neoklasicističnim koreninam, bo v interierju zagotovo moč zaslediti stil te modne znamke. In kakšen je oblikovalski koncept celotnega hotela? Sledeči opis pove vse: "To sleep is to dream..."

http://www.hotelphilosophy.com/

10. sep. 2009

I WANT


style.it

Kar se te jesensko-zimske modne sezone tiče, imam samo eno željo-par škornjev, ki segajo čez kolena. Ker pri virtualnem shoppingu nisem ravno varčna, si v realnem svetu želim take, da bodo kar najbolj podobne zgornjim primerom, peta naj bo čim višja, cena pa ravno obratno:) Mogoče niso ravno najbolj udobni, vendar je v njih absolutno nemogoče občutiti kakršno koli sramežljivost, pa četudi jih nosiš na belo romantično srajčko...:)

9. sep. 2009

The couple

www.c2.iobloggo.com

photo: getty images (style.com)


I just had to post these photos:) I can't help it, I think they look great together. And her dress is amazing.